top of page

בלוגים

ציבורי·57 חברים

אני מסתכל אחורה בזמן לא הרבה זמן רק לפני חודשיים ואומר לעצמי בלב .איפה הייתי כל השנים האחרונות .המחשבות נפסקו במהירות

אני מסתכל אחורה בזמן לא הרבה זמן רק לפני חודשיים ואומר לעצמי בלב .איפה הייתי כל השנים האחרונות .המחשבות נפסקו במהירות בכול זאת לידי שכבה אישה יפיפיה שעשתה קולות של התעוררות ..נשיקה מהירה לשפתיים שלה חיבוק קליל וקמתי להתקלח ...החיוך על הפנים שלנו אמר הכול .תודה על ערב נפלא שמעתי אותה אומרת ..רק לפני חודשיים חיי הסקס שלי היו שגרתיים "שגרתיים לגבר גרוש שעובד קשה בשביל הפרנסה .פעם ב...הייתי יוצא לאירוע כזה או אחר ומנסה לצוד את מי שתצוד אותי ...לפעמים זה היה מצליח והיינו מסיימים את הלילה אצלי או אצלה ...אולי לא הייתי מוכן נפשית להכניס רגש לחיי מי יודע ומה זה משנה ..באמת היו לי חיי שגרה מאוד בנאליים..כל בוקר הייתי יוצא לעבודה בשיפוצים ובערב הייתי עושה אקסטרות של הנדימן ... עד שערב אחד אני מקבל טלפון היי אתה חייב לעזור לי הביוף מתחיל לעלות ..הכתובת היתה לא רחוקה ממני כך שאפילו לא לבשתי בגדי עבודה ..מכנסיים קצרים סנדליי שורש וחולצה ישנה ונוחה ..וכמובן קרגיל היה חסר פרטים בבאלגן שהיה לה בבית השירותים הציפו את כל הרצפה רק שהתחלתי לתקן את הסתימה הבחנתי בגוף של יעל היא לבשה גופיה ארוכה בלי חזיה שמבליטה את השדיים הקטנות של ..שער שחור קצר ושפתיים חושניות התקלה יחסית פשוטה לתיקון אבל זה לא מנע ממני להתלכלך ברפש שעל הרצפה הסרחתי מהביוב שלה התקלה תוקנה "מה אני יעשה איך הנקה את הרצפה".זה מראה סקסי אישה סקסית בטירוף עומדת מולי חסרת אונים על דבר פשוט ." תבאי מגב אני אפתח כאן והכל יהיה בסדר .התכופפתי לפתוח את הניקוז ברצפה שקמתי ממצב הקיפוף שלי בלי לשים לב נכנסתי י עם הראש בן הרגליים שלה וב אינסטינקט הידיים שלי תפסו בישבן שלה וואו הישבן שלה היה מוצק ..הרצפה נוקתה יחסית במהירות אבל שנינו היינו קצת מסריחים. ..כן שמתי לב אבל בכול זאת אני עם מכנסיים קצרים אין איפה להסתיר המגע עם הישבן שלה העמיד לי את הזין לא מקצועי אבל זה מה יש ..היא ראתה שהרגשתי לא נח "זה בסדר אין לך מה להתבייש בו " אמרה ודחפה אותי למקלחת ..היא נכנסה אחרי בלי חשבון התפשטה ונכנסה .הסירחון ירד שנינו ערומים במקלחת מלאים בסבון ריח אקונומיקה מהרצפה ..הידיים שלי לא הפסיקו לסבן אותה .חייכנו אחד לשני .ובהבנה מוסכמת היא הסתובבה עם הגב אלי נכנסתי לתוכה המיים זרמו מעלינו ."בעדינות ולאט אתה גדול מידי .הכוס שלה היה צר והמים לא בדיוק שימנו אותה מבפנים .התחלנו להזדיין במקלחת קולות הגניחה שלה רק הדליקו יותר .והגמירה הגיע .שנינו רעדנו מהעוצמה ..היא סגרה את המים במקלחת .רד תנקה את עצמך ממני אמרה ודחפה לי את הראש לנקות אותה מהגמירה שלי ...זאת הייתה הפעם הראשונה שירדתי לאישה אחרי הגמירה וזה היה נפלא .. יצאנו מהמקלחת עם מגבת עלנו . הבגדים שלי ושלה הוכנסו למכונת כביסה בכל זאת הם הסריחו....הבגדים במכונה אני בבית זר עם מגבת עלי ואישה ממש יפה מציע לי רוצה בנתיים את הבגדים של בעלי" הייתי בשוק היא היתה נשואה.." דרך אגב אתה יורד מעולה אמרה וצחקה ..ועל תדאג בעלי ואני ביחסים פתוחים .היא משכה אותי לחדר שינה משכה ממני את המגבת והכניסה הכל לפה הלשון שלה לא פספסה כלום יד אחת החזיקה לי בביצים היד השניה ליטפה לי את הטוסיק וכולי בפה שלה וזין כמו זין טוב נעמד .הפה שלה עבר לחזה שלי לא ידעתי כמה זה מענג שמוצצים לי את הפיטמה וואו זה מטורף .בואי שבי לי על הפנים אמרתי לה ..צללתי לתוכה בשיגעון של חרמנות ..ההשפרצה לא איחרה להגיע ואוו זה טעים על תקומי תני לי עוד מילמלתי עם פה מלא נוזלי כוס מרירים קצת .הידיים שלה ליטפו לי את הראש הפה שלי בן הרגליים שלה שותה כל טיפה נרגענו קצת שנינו רטובים ודביקים .."אהבתה אני רואה " אמרה וקפצה מהמיטה מושכת אותי ביד מחוץ למיטה ומשכיבה אותי על הרצפה .טעם אותי אמרה והצמידה לי את הראש בן הרגליים שלה .זרם חזק של שתן זרם עלי ..זה לא הגעיל אותי זה אפילו הדליק אותי .נצמדתי עוד ועוד לכוס הנוזל שלה ....חזרנו למקלחת להוריד הכל הייתי בהלם מעצמי קבלתי מקלחת זהב ונהנתי ..עדין עמד לי בזיקפה שלא הכרתי מעולם..הרגשתי את ההצלפה בטוסיק. היא הפליקה לי " אני מטפלת בחמוד הזה אמרה והפליקה לי על הישבן המכונת כביסה סיימה לעבוד היא התכופפה להוציא את הבגדים ..לא היה צריך יותר נכנסתי לתוכה לאט לאט הגוף שלה התמסר לידיים שלי היד שלה משכה משהו מהמדף וזמן שאני מזיין אותה על המכונה היא מרחה שמן על הישבן שלה הרמז היה ברור נכנסתי לישבן שלה בעדינות צעקה אתה ענק ...קולות הגימרה נשמעו ...התנשקנו בחצי פה שאני בישבן שלה ...שלא תעז לגמור צעקה אבל היה מאוחר מידי וגמרתי בתוך הישבן שלה .הידים שלי היו על השדיים שלה הזין שלי בטוסיק שלה ."אתה תפצה אותי לחשה ודחפה לי את הראש לכיון הישבן .תנקה תנקה כבר הלשון שלי בישבן שלה מנקה את הגמירה שלי אני עובר בן הכוס החלק לישבן מלקק מנשק ואז הרגשתי את השריר בישבן מתכווץ כמות לא רעה של גמירה נכנסה לי לפה הייתי בשוק אבל מגורה..אתה מקסים אמרה "אבל אני הזיין אותך על הגמירה המהירה ...נפרדנו בנשיקה .כמובן שלא לקחתי כסף על העבודה..חזרתי הביתה מרוצה ובעיקר בסוג של הלם ..חוויתי זיון בעבודה מקלחת זהב ולראשונה בלעתי שפיך ...לא רע בכלל...למחרת כמה שעות לפני כניסת השבת הרחובות התחילו להוריד גז השקט התחיל לשרור שעת צהריים מאוחרת של יום שישי .טלפון קטן רוצה לבו ?בטח צעקתי בהתלהבות ..הדלת נסגרה היא קיבלה אותי בנשיקה הפה שלה עבר לפיטמות שלי היא הבינה מה מגרה אותי בגדי הרשת שעל גופה רק הבליטו את המראה הסקסי שלי משכתי אותה לכיון האי במטבח .המכנסים כבר ירדו סתובב סימנה לי אמרה וראיתי את הסטרפאון ביד שלה ...השמן נמרח והרגשתי אותה ואוו זה כאב ואוו כואב כואב מענג .לא האמנתי קיבלתי סטרפאון לא קטן בתוך הישבן ..לא האמנתי שאישה יכולה כחה להנות היא הייתה רטובה כולה היא פשוט נהנהתה לזיין אותי ..לא ראיתי אותו מגיע ומשום מקום עומד לידנו גבר וצופה בנו אני על 4 בסלון היא בתוכי עם סטרפאון חודרת וצועקת וגבר עומד מעלינו ..לא נעים מוזר..תכיר זה בעלי אמרה והמשיכה לזיין אותי .הוא הסתכל במבט בוחן "על תלחץ זה בסדר אמר והתפשט .תמוץ לואמרה לי לא היה לו גדול במיוחד אבל לראות גבר ערום מולי רק הדליק אותי היא יצא מתוכי הרגשת הכאב פחתה התרגשתי נורא אבל לראשונה היה לי זין בפה וזה מדליק...מצצתי בהתלהבות שכף אז כף .עברנו לספה היא התישבה לי על הפנים כולה נוזלת ברטיבות נשית גמרתי בעוצמה רק מה להרגיש את הרטיבות שלה וזה עוד לפני שהרגשתי בתוכי את בעלה

110 צפיות

❤️

מי אנחנו

בואו לשתף כאן את הכתיבה שלכם והפוסטים

BDSM LOGO

all copy rights to website and the owners of bdsm.co.il

bottom of page