הפנים שלה היו מעלי עם חיוך ענק השדיים שלה עם הפטמות נגעו לי בחזה עד לפני רגע היא עדין רכבה עלי הגבר שלה ישב בצד והתבונן בבת הזוג שלו מתענגת מגופי היא עסקה בעינוגה בלי לחשוב על הסביבה פשוט היתה בתוך עולמה שאני משמש כלי לסיפוקה הרגשתי את הרטיבות שלה את תנועות האגן סביבי גירוי מטורף לא הפרענו לסיפוקה העצמי דרכי הוא התקרב אלי עם זין חצי רופס התחלתי ללקק את הכיפה מה שגרם לו לזיקפה עדינה.זה המצב שאחי כף להכניס את כולו לפה והכנסי מתענג מאיבר טעים עם טיפה טעם מלוח של שפיח שעומד לפרוץ..ואז בלי לומר מילה אפילו לא ברמז היא כמה מעלי נעמדה מולי עם חיוך של אושר אני עדין על הגב .תודה כך אמרה פתחתי את הפה ורק טעים התחיל לנזול לי לפה שתיתי את הרוק שלה אין ספק היא נהנתה להשתמש בי .היד שלה נכנסה לי לישבן יותר מדוייק אצבעות היד שלה השמן נמרח לי על הטוסיק המתנתי לרגע הזה בכול זאת הזין שהיה לי לפני רגע בפה עמד להכנס לתוכי. התחלנו להתנשק זה היה יותר נישוק שלה והתחלתי להרגיש אותו בתוכי הוא לא היה מנוסה ונשיקות איתה עזרו לרכך את החדירה שלו. המבט המוזר שלו בעיניים אמר לי להרגיע אותו " אתה טוב לי תמשיך" היא חזרה לרכוב עלי השדיים שלה היו בפה שלי הפטמות העגלות התנפחו הוא התחיל להרגיש בטחון חיבקתי אותה והרמתי קצת את הרגלים זה עונג הגבר בתוכי אני באישה ופשוט עושים אהבה. זה לא היה זיון זה היה חיבור מטורף התפוצצתי בתוכה והוא בתוכי .
top of page

בלוגים
ציבורי·50 חברים
73 צפיות
מי אנחנו
בואו לשתף כאן את הכתיבה שלכם והפוסטים
bottom of page