פוטפטיש
המלכה שלי שלומית
בתור בחור של פוט פטיש והערצת רגליים שנים רבות יש לי נסיון רב בעניין הזה
הלכתי למלכות נפגשתי עם בחורות וחלקן ממש שוות וחלקן פחות
אבל כשמתפתח קשר ביני לבין דמות דומננטית שאוהבת פוט פטיש ויודעת לעשות את זה ברמה גבוהה
כל שאר המלכות יורדות מעניי
לא כי הן לא שוות אלא כי המלכה שלי והנסיון שלה והרגליים היפות שלה התנועות ואיך שהיא דוחפת אותן דוחפות אותי חזק אל המקום הזה שבו אני נמצא או יותר נכון מרגיש חיי מרגיש בגן עדן,
יש רגעים בחיים שאני נזכר בזה במלכה בשליטת רגליים שלה ואני רק רוצה להיות שם שוב ושוב תחת רגלייה שבוי.
המקום הזה שהיא תופסת אותי בשתי הרגליים שלה והשדה ראיה שלי חצי כף רגל שלה או כשהיא תופסת לי את האף עם האצבעות או כשהיא שמה את שתי הרגליים עלי אני שבוי
בכיף הזה אני בחרתי להיות שם וברגע זה אני חש הרגשה עילאית בזכותה
אני עף מתנתק מהכל מהמציאות, מצידי אני במצב שלא משנה לי מצב הרגליים שלה מלוכלכות מסריחות מנעל או מהכפכף או נקיות עם נעל עקב אני רק רוצה ללקק אותן,
אני לא חובבן בדסמ אך אם היא תדרוש משהו רק עם תנועת הרגליים שלה אני לא אוכל להתנגד
להפך ארצה להיות שם כשהיא מפתה אותי ושמה מחסום או קולר
כי למישהי אחרת לא הייתי מסכים , איתה אני אהיה שם מתחת לרגליים שלה כל היום עם ז נעול , לא מפחד כי היא יודעת מתי להתעדן היא קולטת מה הנשלט שלה מרגיש, קולטת את הלשון שלי ומה הלשון מתכוונת צריכה רוצה,
היא נותנת מעצמה זה השולטת הדומננטית העילאית שכן היא רוצה גם לתת לצד השני לנשלט
מממ אני רק מדמיין את זה והז שלי עומד גם סתם באמצע היום ואני ממש שמח שיש לי אותך מלכתי המלכה שלומית את הפינה הקטנה שלי כשאת שולטת בי, אני מעדיף אותך ואת השליטה שלך על בחורה כוסית צעירה שרוצה לשכב איתי אבל את רוצה רק לתת לי פוט פטיש ,
אני תוהה לעצמי אם מתישהו הרצון הזה יגמר או יתגבר כשנזדקן או לא יודע מה יקרה
אז אני אסיר תודה למלכה שלי ואני אומר כל עוד אני יכול להיות תחת רגליה אני אהיה שם כי מרגיש לי שלא אמצא עוד קשר טוב כזה וכל המסביב של זה פשוט מושלם. את פשוט מושלמת.
המממממ כל פעם שאני איתך יש לי זיכרון טוב עולה לי מיד הרגשה טובה שאני יכול להיות אני בלי להתבייש וזה כל כך טוב גם כשלפעמים הסנטר שלי והלשון שלי כואבות מעייפות ואני לא רוצה לעצור לשניה רק מנסה יותר חזק מצידי שהלשון תישאר שם בכף רגל
ואז כשהיא נוגעת לי עם הרגל בביצים אני נאנח וכשהרגל נוגעת לי בז אני נאנח ולפעמיים לא בא לי לגמור כי אני לא רוצה שזה יגמר
אבל הגמירה הזו עילאית מטריפה חושים יותר מסתם גמירה
אני רוצה להיות תחת הרגליים הנעימות שלה עם העור הממכר שלה כמה שיותר שוב ושוב.
תודה על הכל המלכה שלומית